Radonkorjaukset koko Suomessa

Poistaa sisäilman radonhaitat tehokkaasti ja varmasti!

RadonWay tuotteet on valmistettu Pohjolaan, Made in Finland.

 

RadonWay radonkaivo poistaa radonin sisäilmasta tehokkaasti ja varmasti, takuulla!

Oikein mitoitetulla radonkaivolla on mahdollista korjata rivi ja kerrostaloyhtiössä jopa kymmenen asunnon radonpitoisuus. Radonkaivo voi sijaita taloyhtiön piha-alueella, josta radoninpoisto toteutetaan turvallisesti pois oleskelualueilta. Radonkaivon kokonaiskustannukset ovat asennettuna tyypillisesti 3000–4500 euroa.

 

Radonkaivolla voidaan korjata myös työpaikan tai koulun radonongelmat.

 

Radonkaivo asennetaan aina rakennuksen ulkopuolelle ja se toimii parhaiten karkearakeisilla ja soraisilla maalajeilla. Puhekielessä rakennuksen viereen asennettava sokkeli-imuri sekoitetaan joskus myös radonkaivoon, vaikka menetelmät ovatkin tällöin jo täysin erilaiset. Ohjeiden mukaan radonkaivo kaivetaan aina noin 4-5 metrin syvyyteen.

 

Radonkaivo Uponor

 

 Radonsaneerauksella voidaan vähentää sisäilman radonpitoisuutta jopa yli 90%.

Radonkorjaus kustannus

RadonWay radonkaivo toimii kaikista RadonWay tuoteperheistä tutuilla edistyksellisillä energiatehokkailla ja korkean alipaineen muodostavilla radoninpoistoratkaisuilla. Nykyaikaisilla RadonWay tuotteilla voidaan säästää käyttökustannuksissa useita satoja euroja vuosittain, verrattuna tavanomaisiin radonsaneeraustuotteisiin.

 

 

 

RadonWay:n tuoteperheen radonkaivot perustuvat tehokkaisiin ja energiatehokkaisiin radonimutekniikoihin. Asennustekniset ominaisuudet on suunniteltu siten että toteutukset voidaan suorittaa mahdollisimman vähäisillä pihakaivuilla ja asennustyö voidaan toteuttaa turvallisesti, sekä siististi. RadonWay radonkaivo on alansa ykkönen.

 

Vanha ja heikosti toimiva radonsanerausjärjestelmä on nyt mahdollista päivittää helposti tehokkaasti toimivaksi ja energiataloudelliseksi RadonWay komponentein. Muutostyön hinta on vain murto-osan koko radonkaivon uushankinta hinnasta. Muutostyö voidaan suorittaa kaikenmerkkisiin radonkaivoihin ja radonkorjauslaitteistoihin

 

Päivitetylle radonkaivolle ja energiatehokkaalle tekniikaalle annamme täydentakuun.

 

RadonWay radonkaivo on hiljainen ja huomaamaton sen kolminkertaisen äänenvaimennuksen ansiosta.

radonway radonkaivo1

Radonsaneeraukset korkealla ammattitaidolla, radonkorjaustyö takuulla - RadonWay-

 

Radonkaivojen lisäksi RadonWay tuoteperhe sisältää teknisetratkaisut kaiken kokoisiin radonkorjauksiin. Soita ja kysy lisää valtakunnalisen asennuspalvelun hoitaa Suomen radonhallinta Oy www.suomenradonhallinta.fi puhelin. 010-3231000

RadonWay -radonkorjaustiedustelu

Lähetä radonkorjaustiedustelu meille oheisella lomakkeella.

Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman nopeasti.

 

Go to top